Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe toezichthouders bij Oogziekenhuis Rotterdam

Jeroen van Breda Vriesman, lid raad van bestuur Eureko, en Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD, zijn toegetreden tot de raad van toezicht van Het Oogziekenhuis Rotterdam.
Nieuwe toezichthouders bij Oogziekenhuis Rotterdam

Van Breda Vriesman en Dezentjé Hamming-Bluemink vullen hiermee vacatures op die ontstaan zijn door vertrek van Ivo Opstelten, thans minister van Veiligheid en Justitie, en Maarten Dijkshoorn, voormalig CEO Eureko. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Oogziekenhuis opent twintig filialen in ziekenhuizen
Nachtegaal tegen angst in Oogziekenhuis
Oogziekenhuis leert werken van industrie

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.