Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Willem de Gooyer verlaat Steinmetz de Compaan per 2012

Willem de Gooyer, bestuursvoorzitter van zorgorganisatie Steinmetz | de Compaan heeft besloten om per 1 juni 2012 gebruik te gaan maken van zijn flexpensioen.
Willem de Gooyer verlaat Steinmetz de Compaan per 2012

Hans Waardenburg, sinds 2008 collega en lid van de raad van bestuur, volgt De Gooyer per 1 juni 2012 op als bestuursvoorzitter. In september start de organisatie met de werving van een nieuwe bestuurder.

Loopbaan

De Gooyer is sinds 2002 verbonden aan Steinmetz | de Compaan. Daarvoor was hij werkzaam binnen de gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Hij heeft zich altijd ingezet voor zorg en ondersteuning aan cliënten op basis van het uitgangspunt regie op eigen leven. Ter gelegenheid van zijn afscheid organiseert de instelling op 31 mei 2012 een symposium.

Genomineerde Zorgmanager van het Jaar

De vertrekkende bestuursvoorzitter werd in 2010 genomineerd voor de titel Zorgmanager van het Jaar. De jury roemde hem om zijn evenwichtige managementstijl en inhoudelijke betrokkenheid bij de zorg. “Hij verzet zich tegen de verzakelijking van de zorg en hij maakt zich samen met andere zorgbestuurders sterk voor een samenleving die respectvol omgaat met mensen met een beperking”, aldus de jury. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees meer:

In Zorgvisie magazine van september worden de secretaresses van De Gooyer geïnterviewd. Het interview kunt u terugvinden op pagina 47 in de rubriek ‘De secretaresses van’.

Foto

  • Willem de Gooyer wordt ondervraagd door de dagvoorzitter tijdens Zorgmanager van het Jaar 2010

    Willem de Gooyer wordt ondervraagd door de dagvoorzitter tijdens Zorgmanager van het Jaar 2010

Of registreer u om te kunnen reageren.