Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Guus Bannenberg nieuwe bestuurder Van Neynselgroep

Guus Bannenberg is per 1 april 2012 benoemd tot de nieuwe bestuurder van ouderenzorgorganisatie Van Neynselgroep. Hij vervangt interim-bestuurder Leo Bedaux.
Guus Bannenberg nieuwe bestuurder Van Neynselgroep

Bannenberg is momenteel nog bestuurder van zorgorganisatie de Swinhove Groep in Zwijndrecht. In 2006 was hij een van de initiatiefnemers en nadien voorzitter van de landelijke Corona Woonzorgalliantie. De nieuwe bestuurder studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit en bestuurskunde aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Hij bekleedt toezichthoudende functies bij de Rijnland Zorggroep te Leiderdorp en de Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)(Foto: Stock.xchng)

Of registreer u om te kunnen reageren.