Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Marien van der Meer nieuwe bestuurder Sophia Revalidatie

Marien van der Meer is per 1 april 2012 benoemd tot bestuurder van Sophia Revalidatie. Zij volgt Hans Borgsteede op.
Marien van der Meer nieuwe bestuurder Sophia Revalidatie

Van der Meer heeft een bestuurkundige achtergrond en heeft veel ervaring in de gezondheidszorg, de revalidatie, curatieve ggz en academische ziekenhuissector. De afgelopen vijf jaar was zij algemeen divisiedirecteur bij Altrecht ggz en algemeen directeur FPC2landen. Daarvoor was zij directeur van Revalidatie Nederland.

Borgsteede

Borgsteede is 25 jaar bestuurder geweest van Sophia Revalidatie. Daarnaast was hij onder meer zes jaar vicevoorzitter van het bestuur van Revalidatie Nederland en zes jaar lid van het bestuur van de NVZ. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Of registreer u om te kunnen reageren.