Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Trudie Severens wordt bestuurslid Sevagram

Trudie Severens wordt per 1 februari 2013 lid van de raad van bestuur van de Heerlense zorgorganisatie Sevagram. Severens gaat zich voornamelijk bezig houden met de inhoudelijke kant van de zorg bij Sevagram.
Trudie Severens wordt bestuurslid Sevagram

Severens heeft een verpleegkundige achtergrond en studeerde managementwetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze werkte jarenlang in het ziekenhuis als operatieassistente, als hoofd van de OK en als manager zorg. De afgelopen jaren werkte Severens als regiodirecteur bij De Zorggroep in Noord- en Midden-Limburg.
(Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter )

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.