Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ruud Jonkman interim manager bij Aafje Thuiszorg

Ruud Jonkman gaat aan de slag bij Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels als interim manager Zorg & Diensten Drechtsteden en als adviseur thuiszorg.
Ruud Jonkman interim manager bij Aafje Thuiszorg
Foto: Stockxchng

Jonkman heeft als directeur bij Thuiszorg Rotterdam een cruciale rol gespeeld in de introductie van kleinschalig werken in de buurt. Door dit concept ' Thuis in de buurt' herstelde het vertrouwen in de professionaliteit van de medewerker en werd de relatie klant-medewerker echt weer de basis van de zorgverlening. Ook Aafje zet met wijkzorg in op het werken in kleine zelfsturende teams van 10 tot 12 zorgprofessionals. Zij dragen met elkaar de verantwoordelijkheid voor hun klanten en werken intensief  samen met andere professionals in de wijk.

Of registreer u om te kunnen reageren.