Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ellen Peper in raad van toezicht Meander MC

Ellen Peper is met ingang van 14 februari 2012 toegetreden tot de raad van toezicht van Meander Medisch Centrum.
Ellen Peper in raad van toezicht Meander MC

Ellen Peper is directeur van Twynstra Gudde Adviseurs en Managers en heeft daar de portefeuille commercie en professie. Zij houdt zich onder andere bezig met business development en de profilering van Twynstra Gudde. In haar adviespraktijk richt zij zich vooral op procesmanagement van complexe ruimtelijke beleids- en ontwikkelingsvraagstukken bij samenwerkende overheden en organisaties.

Toezicht

Ellen Peper heeft ruime ervaring opgedaan als toezichthouder, onder andere bij een ander ziekenhuis. Momenteel is zij ook voorzitter van de raad van toezicht van de Stichting Landschap Erfgoed Utrecht. Als lid van de raad van toezicht wil ze een relevante bijdrage leveren aan het integrale toezicht op de strategie, het beleid en de gehele ontwikkeling van Meander Medisch Centrum. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Anita Wijdoodt wordt bestuurder Meander MC
Marijke van den Berg vertrekt als bestuurslid Meander MC
Ohef over kwijstschelden bouwleges Meander MC

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.