Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Peter van den Elzen stapt uit bestuur Zuwe Hofpoort

Peter van den Elzen neemt met ingang van 1 juni afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Van den Elzen heeft dit na zorgvuldige afweging besloten vanwege een verschil van inzicht met de raad van toezicht.
Peter van den Elzen stapt uit bestuur Zuwe Hofpoort

De raad van toezicht respecteert zijn besluit. Van den Elzen zal nog een aantal werkzaamheden afronden en daarna zijn werkzaamheden overdragen. De voorzitter van de RvT dankt Van den Elzen voor de manier waarop hij met de medische staf en het management de strategie van het ziekenhuis heeft vormgegeven en de stappen die hij met het management heeft gezet in de richting van een patiëntgerichte cultuur en organisatie. Tevens spreekt hij zijn waardering uit voor de financieel gezonde positie waarin Van den Elzen het ziekenhuis achterlaat.

Vacature

De raad van toezicht beraadt zich over de invulling van de ontstane vacature. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer

Michael Jongeneel wordt toezichthouder Zuwe Hofpoort
Ankie van Rossum in bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis
Lodewijk de Beukelaar interimbestuurder Zuwe Hofpoort
Tools4ever helpt Zuwe Hofpoort Ziekenhuis bij NEN-audit

2 reacties

  • no-profile-image

    Oud-werknemer

    Wie, CK? Lijkt verstandiger alle bestuurders uit de ZuweZorg tijd vooral lekker te laten thuisblijven; het was bestuurlijk met name herrie en vingerwijzen.

  • no-profile-image

    Gijs

    Misschien iets voor de oud bestuurder van Zuwe Zorg?

Of registreer u om te kunnen reageren.