Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Thebe in personele unie met Breda-Actief

Zorgorganisatie Thebe en vrijwilligersorganisatie Breda-Actief hebben met elkaar afgesproken om per 1 april de krachten te bundelen in een personele unie.
Thebe in personele unie met Breda-Actief

Breda-Actief en Thebe blijven nadrukkelijk individuele organisaties en continueren de afzonderlijke activiteiten. De organisaties willen met de personele unie open staan voor nieuwe partners die een bijdrage kunnen leveren aan een samenhangend aanbod van zorg, welzijn en sportstimulering voor de inwoners van Breda. De twee organisaties hebben zich in hun samenwerkingsplannen laten inspireren door de ambities van de gemeente Breda. Naast de oprichting van een personele unie, zal de komende maanden ook de inhoudelijke samenwerking met partners in de stad worden verstevigd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld © EPA)

Lees meer:

Thebe Thuiszorg ontwikkelt Safe City app
Thebe en McKesson werken samen
Thebe serveert oud voedsel
Thuiszorgorganisatie Thebe neemt ziekenhuiskeuken over

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.