Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

UMC Groningen schrapt 150 banen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG) schrapt bij de zorgadministratie van het ziekenhuis 150 van de 500 banen. De arbeidsplaatsen verdwijnen omdat de zorgadministratie wordt gedigitaliseerd. Dat meldt het ziekenhuis vandaag.
UMC Groningen schrapt 150 banen

De operatie moet een besparing van 6,5 miljoen euro opleveren. Alle 500 administratief medewerkers moeten opnieuw solliciteren. Het is de tweede reorganisatie van het ziekenhuis in korte tijd. Eind 2010 kondigde het UMCG aan 160 banen te schrappen.
(ANP – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: UMC Groningen )

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Melissa

    Goed bezig! Zo wordt de bureaucratie eindelijk eens aangepakt bij ziekenhuizen! Zouden meer ziekenhuizen moeten doen!

Of registreer u om te kunnen reageren.