Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Albert Arp nieuwe bestuursvoorzitter St Jansdal

Albert Arp, bestuursvoorzitter van zorgorganisatie Beweging 3.0 wordt de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het Harderwijkse ziekenhuis Sint Jansdal. Dat meldt regonaal dagbald De StadNijkerk.nl.
Albert Arp nieuwe bestuursvoorzitter St Jansdal

Albert Arp is benoemd tot opvolger van Wout Adema, die op 22 maart afscheid nam van het ziekenhuis. Arp treedt op 1 juli in dienst van het Sint Jansdal. Arp (42) is op dit moment bestuursvoorzitter van Beweging 3.0, waar ook het Nijkerkse verpleeghuis Zilverschoon toe behoort. Hij is twaalf jaar in dienst geweest bij deze organisatie, waarvan zeven jaar in de directie. Onder zijn verantwoordelijkheid is, met een moderne visie op zorg en bedrijfsvoering, gebouwd aan een sterke organisatie, zo schrijft DeStadNijkerk.nl.

Beweging 3.0

De raad van commissarissen van Beweging 3.0 betreurt het vertrek van de heer Arp. Zij hadden hem graag langer als voorzitter gehad, maar respecteren zijn besluit om deze mooie kans in de ziekenhuiswereld te grijpen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Wout Adema verlaat bestuur St Jansdal voor Achmea
St Jansdal annuleert operaties om noodstroomvoorziening
Beweging 3.0 benoemt twee nieuwe commissarissen
Bestuurder Jos Bleijenberg stopt op bij Beweging 3.0

Eén reactie

  • no-profile-image

    TEAD ( E ) - Teade Hietkamp

    Albert Arp. Gefeliciteerd met je benoeming. Zo zie je maar, de aanhouder wint. Hebben binnenkort contact !!!

Of registreer u om te kunnen reageren.