Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Margot Hanssen-Ruyten in raad van toezicht Cello

Margot Hanssen-Ruyten is per 1 januari 2012 toegetreden tot de raad van toezicht van zorgorganisatie Cello. Dat meldt de organisatie vandaag.
Margot Hanssen-Ruyten in raad van toezicht Cello

Hanssen-Ruyten was eerder kinderfysiotherapeute. Momenteel is zij voorzitter van het platform wooninitiatieven Zuid-Nederland. Verder is zij lid en voorzitter van de WMO-raad Breda, voorzitter van platform VG West-Brabant, lid van de regionale klachtencommissie voor verpleeg- en verzorgingshuizen Breda. Alsook mede-initiatiefnemer van een kleinschalige woning voor mensen met een beperking. Binnen de raad van toezicht houdt zij integraal toezicht op het beleid van Cello en op de algemene gang van zaken in de organisatie.
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Cello )

Of registreer u om te kunnen reageren.