Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Joris de Jong en Caroline van den Brekel in bestuur Stichting IZZ

Joris de Jong en Caroline van den Berkel zijn toegetreden tot het bestuur van de collectieve zorgverzekering voor zorgmedewerkers, Stichting IZZ.
Joris de Jong en Caroline van den Brekel in bestuur Stichting IZZ

De Jong is lid van de raad van bestuur van het Sint Franciscus Ziekenhuis en lid van de Bestuurs Advies Commissie Arbeidszaken van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Hij treedt namens de NVZ.

Van den Brekel

Van den Brekel treedt namens de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg (FBZ) toe. Zij is directeur van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) en bestuurslid van de FBZ. De Jong en Van den Brekel volgen respectievelijk Peter de Kubber (NVZ) en Alex van Bolderen (FBZ) op als bestuursleden van Stichting IZZ. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Moniue Kempgg in bestuur Stichting IZZ
André Postema stopt als bestuursvoorzitter Stichiting IZZ
Dominique Vijverberg algemeen directeur Sticiting IZZ

Of registreer u om te kunnen reageren.