Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Kim van Leeuwen gekozen tot Talent van het Jaar 2012

Kim van Leeuwen is gekozen tot Talent van het Jaar. Dat is donderdag bekendgemaakt door juryvoorzitter Martin van Rijn (bestuursvoorzitter PGGM) tijdens een congres van vaktitel Zorgvisie in Breukelen.
Kim van Leeuwen gekozen tot Talent van het Jaar 2012

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest talentvolle jonge manager in de Nederlandse gezondheidszorg. Zij ontvangt de prijs omdat ze de afgelopen jaren zeer succesvol is geweest bij het Reinier de Graaf Gasthuis. Zij is sinds 2007 teamleider bij de afdeling Orthopedie. Door Van Rijn werd zij geprezen om haar authentieke persoonlijkheid en de intensiteit waarmee zij nadenkt over haar werk. ‘Ze gaat de pijnlijke sfeer niet uit de weg en bij haar manier van leiderschap speelt passie een hele grote rol. Misschien is dit wel de nieuwe manier van leiding geven.’
Kim van Leeuwen vertelde tijdens haar presentatie ook over het kwaliteitsspel dat zij heeft ontwikkeld. Dat spel is hier te vinden.

Talent van het Jaar

Het is de derde keer dat deze prijs wordt uitgereikt door Zorgvisie in samenwerking met detacheerder en wervingsbureau Grow/Work. Vorig jaar is deze prijs gewonnen door apotheker Willem van de Spijker van Mediq-apotheek ’t Heelhuis in Helmond. (Zorgvisie)

Bekijk ook:

Dossier Zorgmanager van het Jaar 2012
Overzicht genomineerden Zorgmanager en Talent van het Jaar

3 reacties

 • no-profile-image

  Peter Broekhof, Food Connect Maaltijdservice

  De termen authentieke persoonlijkheid en intensiteit spreken mij erg aan. Het is dan ook zeker op zijn plaats om deze mooie titel te ontvangen. Van harte gefeliciteerd namens ons hele team.

 • no-profile-image

  Pierre D.F. van Daalen

  Een terechte winst voor Kim. Een uiterst inspirerende persoonlijkheid die dankzij haar unieke zorgkaarten haar ethousiasme voor het vak ook naar anderen weet over te brengen

 • no-profile-image

  Arie Beekhof, directeur Bureau Mensbeeld

  Tijdens de training over dementie in het ziekenhuia, heb ik Kim leren kennen als een inspirerend manager: gefeliciteerd vakvrouw!

Of registreer u om te kunnen reageren.