Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Michel Galjee wordt bestuursvoorzitter Waterlandziekenhuis

Michel Galjee is per 18 juni benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van het Waterlandziekenhuis in Purmerend. Hij vervangt interim-voorzitter Derk Vermeer.
Michel Galjee wordt bestuursvoorzitter Waterlandziekenhuis

Galjee is cardioloog en momenteel werkzaam in het Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede. Naast zijn functie als cardioloog is Galjee een aantal jaren voorzitter van de medische staf in het MST geweest. Momenteel is hij er voorzitter van de maatschap cardiologie en medisch manager cardiologie. Tevens is hij lid van het managementteam van het Thoraxcentrum Twente en lid van de commissie kwaliteit en visitatie van de Nederlandse Vereniging van Cardiologie.

Bestuurlijke voortzetting

Galjee heeft gekozen voor een bestuurlijke voorzetting van zijn loopbaan. Galjee: ‘Ik vind het een voorrecht en uitdaging om in de dynamiek van de zorg vandaag de dag de koers van het Waterlandziekenhuis voor de toekomst uit te zetten.’
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Stock Xchng )

Eén reactie

  • no-profile-image

    Monique V

    Uiteraard wens ik dhr. Galjee (Michel) heel veel succes, veel geluk en veel plezier 'om in de dynamiek van de zorg vandaag de dag de koers van het Waterlandziekenhuis voor de toekomst uit te zetten.'

    Met vriendelijke groet, Monique

Of registreer u om te kunnen reageren.