Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Eeke van der Veen stopt als parlementslid

Eeke van der Veen, woordvoerder volksgezondheid voor de Tweede Kamerfractie van de Partij van de Arbeid, stelt zich niet herkiesbaar. Dit meldde hij donderdag in een email aan de PvdA leiding. Dat meldt vakblad Skipr donderdag.
Eeke van der Veen stopt als parlementslid

Volgens Skipr noemde van der Veen de beslissing om zich niet herkiesbaar te stellen niet gemakkelijk. "Komende maand wordt ik 66 en dan is een nieuwe periode van vier jaar waarvoor je je verkiesbaar stelt, wel erg lang."
Lotte Maas

Lees meer

Van der Veen verbaasd over uitblijven compensatie ziekenhuizen
AWBZ-serie: Tweede-Kamerlid Eelke van der Veen (PvdA)
Van der Veen verbaasd over 'domeindenken' in de zorg
Eelke van der Veen: 'Zorgkantoren niet opheffen'

Of registreer u om te kunnen reageren.