Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Marleen Barth: herbenoeming niet voor hele periode

Het bestuur van GGZ Nederland draagt voorzitter Marleen Barth voor aan de Algemene Ledenvergadering voor herbenoeming. Barth heeft aangegeven niet meer een volledige tweede periode voorzitter te willen zijn.
Marleen Barth: herbenoeming niet voor hele periode

Barth wil op zoek naar een functie met een minder hoog publiek profiel, die beter te combineren valt met haar voorzitterschap van de PvdA-fractie in de Eerste Kamer.

Continuïteit

De afgelopen periode zijn er veel bestuurswisselingen geweest. Mede daarom en vanwege de politieke crisis in Nederland is het volgens het bestuur van GGZ-Nederland belangrijk voor de sector dat ervaring en stabiliteit in de organisatie blijft. Het bestuur heeft Barth daarom gevraagd aan te blijven tot na de zomer van 2013. Daartoe bleek zij bereid. De Algemene Ledenvergadering van GGZ Nederland vergadert op 14 juni. (Zorgvisie - Carolien Stam)

Lees meer

UWV en GGZ Nederland verhogen arbeidsparticipatie cliënten
‘Staatssecretaris doof voor zorgen GGZ Nederland’
Paul van Rooij nieuwe directeur GGZ Nederland

Carolien Stam

Of registreer u om te kunnen reageren.