Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Chirurgen definitief weg bij Maasziekenhuis

Twee chirurgen van het Maasziekenhuis in Boxmeer die in conflict zijn geraakt met collega’s, vertrekken definitief. Het ziekenhuis en de chirurgen hebben besloten dat ze per direct uit elkaar gaan, zo staat vrijdag in een gezamenlijke verklaring.
Chirurgen definitief weg bij Maasziekenhuis

Vandaag zou een nieuw kort geding dienen maar dat is niet meer doorgegaan, laat een ziekenhuiswoordvoerder weten. Over een eventuele financiële vergoeding aan de chirurgen doen de partijen geen mededelingen. Het ziekenhuis neemt contact op met de patiënten die tot voor kort onder behandeling stonden bij de twee specialisten en wil snel weer een vast team chirurgen hebben, aldus de verklaring.

Schorsing

Twee maanden geleden werden de chirurgen geschorst omdat er een probleem in de samenwerking ontstond. Het duo dwong terugkeer af met een rechtszaak, maar werd vrijwel direct opnieuw geschorst.
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: )

Gerelateerde tags

2 reacties

  • no-profile-image

    mr. r.m. dalmijn

    Jammer, beiden prettige collega's. Nu Boxmeer de ambitie heeft de academisch oncologische metropool van groot Europa te worden, is een rappe vervanging aan te bevelen.

  • no-profile-image

    W.F.Willems

    Doorgaans hebben de dames en heren specialisten geen gebrek aan fallisch-narcistisch libido.

Of registreer u om te kunnen reageren.