Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Tineke Bahlmann in toezicht Maasstad Ziekenhuis

Tineke Bahlmann (1950) is eind maart 2012 benoemd als lid van de raad van toezicht van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Bahlmann neemt na de zomer de taken over van de huidige voorzitter Ad Scheepbouwer.
Tineke Bahlmann in toezicht Maasstad Ziekenhuis

Het ziekenhuis schrijft op zijn site: ‘Mevrouw Bahlmann heeft grote en brede maatschappelijke kennis en ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. Zowel als hoogleraar als ook in bestuurlijke en toezichtsfuncties. Haar kennis en ervaring met organisatieverandering en -positionering zullen het Maasstad Ziekenhuis helpen bij de veranderingen die hier worden gerealiseerd.’

CV

Bahlmann is momenteel onder andere voorzitter van het Commissariaat voor de Media en lid van de raad van commissarissen van ING. Ervaring in de zorg heeft ze opgedaan in de raad van toezicht van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld Commissariaat voor de Media)

Lees meer:

Johan Dorresteijn bestuurder Maasstad Ziekenhuis
Maasstad schrijft rode cijfers door Klebsiella-bacterie
Studenten vinden dossiers Maasstad Ziekenhuis
Resistente bacterie duikt op in Maasstad Ziekenhuis

Of registreer u om te kunnen reageren.