Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dinie van der Linden gaat naar VitrasCMD

Dinie van der Linden is de nieuwe directeurbestuurder van VitrasCMD in Nieuwegein. Haar benoeming gaat in op 1 oktober.
Dinie van der Linden gaat naar VitrasCMD

Dinie van der Linden volgt Ella van Lingen op die bestuursvoorzitter bij Reinaerde is geworden.

Lumens Groep

De afgelopen 10 jaar werkte Van der Linden als bestuurder bij welzijnsorganisatie Lumens Groep in Eindhoven. Ze studeerde sociologie in Nijmegen en heeft ruime ervaring in bestuurs- en managementfuncties bij welzijnsorganisaties en de gemeente Eindhoven. In haar werk heeft zij diverse verandertrajecten geleid, gericht op professionalisering van welzijns- of gemeentelijke organisaties en hun voorbereiding op marktwerking.

VitrasCMD

Ineke Huibregtsen zal tot de indiensttreding van Dinie van der Linden waarnemend directeur bestuurder blijven. Vanaf 5 november pakt Huibregtsen haar functie als divisiemanager Jeugd en Maatschappelijke Dienstverlening weer op. VitrasCMD biedt zorg, hulp- en dienstverlening in de vorm van verzorging en verpleging thuis, maatschappelijk werk en thuisbegeleiding. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees meer:

Ineke Huibregtsen waarnemend directeurbestuurder VitrasCMD
Ella van Lingen bestuursvoorzitter Reinaerde

Eén reactie

  • no-profile-image

    Gerard

    Wie zei dat wij een mannenmaatschappij hebben: Dinie van der Linden, Ella van Lingen, Ineke Huybregsten

Of registreer u om te kunnen reageren.