Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Leontine Verhoeven in bestuur Carinova

Leontine Verhoeven treedt per 1 november 2012 tot de raad van bestuur van Carinova. Zij volgt daarmee Edwin Hummel op die de organisatie per 1 juli verliet. Binnen de raad van bestuur zal zij verantwoordelijkheid dragen voor de portefeuilles Financiën, Vastgoed, ICT, Facilitair en Beleidsondersteuning.
Leontine Verhoeven in bestuur Carinova

Leontine Verhoeven vormt samen met Johan Gerestein de raad van bestuur waarbij Johan Gerestein als voorzitter strategie, zorginhoud en HRM voor zijn rekening neemt. Daarnaast fungeert de voorzitter als boegbeeld van de organisatie.

CV

Leontine Verhoeven is momenteel Manager Financiën&Control en tevens plaatsvervangend directeur/bestuurder van de Baalderborg Groep te Hardenberg. Voor haar loopbaan bij de Baalderborg Groep was zij Hoofd afdeling Control van Thuiszorg Rotterdam. Bij het Medisch Centrum (AMC) te Amsterdam was zij daarvoor betrokken bij de realisatie van een nieuw management informatiesysteem.

Expertise

Carinova schrijft: 'Met de benoeming van mevrouw Verhoeven is de continuïteit van het beleid en het bestuur van Carinova op goede wijze geborgd. Niet in de laatste plaats door haar expertise, betrokkenheid en gerichtheid op samenwerking. Met haar bijdrage kan de organisatie zich klaar stomen voor de vraagstukken van morgen.' (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Thuiszorg Carinova declareert handelingen bij de huisarts
Edwin Hummel benoemd tot bestuurslid Carinova Leiboom
Carinova, Verian en Sutfene blazen fusie af

2 reacties

  • no-profile-image

    Ben Muller

    Leontiene gefeliciteerd mede namens collega,s Thuiszorg Rotterdam ,zie opmerking van Jan C die maar als van Jan met de korte achternaam,

  • no-profile-image

    Jan C

    Is dat dezelfde Leontien die ook aan wielrennen heeft gedaan; zijn onze raden van bestuur van zorginstellingen al zover in kwaliteit gedaald; hoe mijn hart vast

Of registreer u om te kunnen reageren.