Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Kennemer Gasthuis krijgt extra bestuurder

Maarten van der Vorst versterkt vanaf 1 januari tot eind 2013 de raad van bestuur van het Kennemer Gasthuis. Om financiële zaken op orde te maken.
Kennemer Gasthuis krijgt extra bestuurder
Foto: Kennemer gasthuis

Van der Vorst wordt verantwoordelijk voor financiën, ict, vastgoed en het facilitair bedrijf. Hij krijgt ook een belangrijke rol in het uitvoeren van het programma KG KernGezond. Met dit programma moet het ziekenhuis eind 2013 weer financieel gezond zijn. Hij blijft tot eind 2013 bij het Kennemer Gasthuis.

Beloningscode

De nieuwe interim bestuurder werkt bij consultancybureau Boer en Croon. Hij heeft diverse functies bekleed op bestuurlijk- en directieniveau in het bedrijfsleven en in de zorg. Het Kennemer Gasthuis laat weten dat ‘de vergoeding die Van der Vorst ontvangt voldoet aan de Beloningscode Bestuurders Zorg.’

Carolien Stam

5 reacties

 • adje rem

  Was het wachten op mevrouw Schippers toch te uitzichtloos ? ? ?

 • adje rem

  Schitterende foto trouwens . Niet bepaald het gezicht van iemand die zich gesteld ziet voor een zware '' levensreddende '' taak . Meer van iemand die er voor gaat zorgen dat Boer en Croon beurswaardig gaat worden ??

 • adje rem

  Was trouwens Ab Klink te duur of is hij al overbelast ? ? ?

 • Reactie verwijderd door een beheerder

 • theabruinsma

  Tja. Wat gaat deze meneer verdienen in 1 jaar. Mijn ervaring is dat dit soort mannen veel verdienen in korte tijd en niets oplossen. Daarna komt een nieuwe man. Verdient ook weer een kapitaal. Ook weer weg. Enz enz

Of registreer u om te kunnen reageren.