Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Wim van Harten wordt commissaris bij Beweging 3.0

Wim van Harten is per 1 januari 2013 benoemd tot lid van de raad van commissarissen van zorgorganisatie Beweging 3.0. Van Harten vervangt Peter Spierenburg die sinds 2002 lid was van de raad van commissarissen.
Wim van Harten wordt commissaris bij Beweging 3.0
Foto: Wim van Harten

Van Harten is lid van de raad van bestuur van het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis te Amsterdam. Daarnaast is hij als gewoon hoogleraar kwaliteitsmanagement en zorgtechnologie verbonden aan de faculteit Management en Bestuur van de Universiteit Twente en is hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen.

Of registreer u om te kunnen reageren.