Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jan-Frans Mulder verlaat toezicht Tragel Zorg

Jan-Frans Mulder, burgemeester van de gemeente Hulst, is per 1 juli gestopt als toezichthouder bij Tragel Zorg. Hij wil voorkomen dat zijn integriteit ter discussie komt als de extramurale begeleiding en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking in de toekomst onder de Wmo gaan vallen.
Jan-Frans Mulder verlaat toezicht Tragel Zorg
Foto: Stockxchng

Mulder vindt het jammer te moeten aftreden maar zal zich in blijven zetten voor de zorg en ondersteuning van mensen met een beperking. De eventuele opvolging wordt in de loop van dit jaar bekeken in het licht van statutaire herbenoeming en aftreden van een aantal leden.

Tragel Zorg

Tragel Zorg ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking met een breed aanbod zorg en dienstverlening in Zeeland.

Of registreer u om te kunnen reageren.