Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuw raad van toezicht bij Cordaan

Frits Voermans is afgetreden als lid van de raad van toezicht bij zorginstelling Cordaan. Hij is opgevolgd door Wim den Hartog. Naast Voermans zijn volgens het rooster ook Agita Sanders en Frie Jansen teruggetreden uit de raad van toezicht. Tineke Abma vervangt beiden.
Nieuw raad van toezicht bij Cordaan

Tineke Abma is hoogleraar Cliëntenparticipatie in de ouderenzorg bij het VUmc. Zij is sinds april 2013 lid van de audit commissie kwaliteit bij Cordaan. Daarvoor was zij onder meer lid raad van toezicht bij Stichting Antes en lid raad van commissarissen bij Stichting Humanitas Rotterdam.

Eén reactie

  • Jan C

    Nu Tineke Abma niet het salaris geven van 2 man; dan schieten we niets op met de enige bezuiniging in de zorg in 20 jaar.

Of registreer u om te kunnen reageren.