Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Inschrijving Zorgmanager van het Jaar van start

De inschrijving voor de Zorgmanager van het Jaar staat weer open. Kandidaten kunnen worden voorgedragen tot 31 december 2013. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzonderde prestatie heeft geleverd.
Inschrijving Zorgmanager van het Jaar van start

De prijs voor de Zorgmanager van het Jaar is al meer dan 15 jaar een begrip in de sector. Met de uitreiking van de prijs worden de managementprestaties van bestuurders in de gezondheidszorg in de schijnwerpers gezet. Hiermee laat de sector zien dat een gezonde bedrijfsvoering en zorginhoudelijke prioriteiten samengaan.

Olof Suttorp

In 2013 is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Olof Suttorp van het Amphia Ziekenhuis in Breda voor de manier waarop hij het voormalige fusieziekenhuis heeft gevormd tot een nieuwe organisatie. Het jaar daarvoor is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Rob Dillmann van het Zaans Medisch Centrum en het jaar daarvoor door Greet Prins van de Stichting Philadelphia Zorg. Andere Zorgmanagers van het Jaar zijn Marjanne Sint, Frits Verschoor en Eelco Damen.

Aanmelden en procedure

> Aanmeldformulier
> Bekijk de criteria en procedure
> Dossier Zorgmanager van het Jaar

2 reacties

  • Reactie verwijderd door een beheerder

  • Reactie verwijderd door een beheerder

Of registreer u om te kunnen reageren.