Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Marleen Butijn in toezicht Woonzorggroep Samen

Marleen Butijn is per 1 januari benoemd tot lid van de raad van toezicht van Woonzorggroep Samen. Butijn is aangesteld op bindende voordracht van de centrale cliëntenraad van Woonzorggroep Samen.
Marleen Butijn in toezicht Woonzorggroep Samen
Foto: stockxchng

Butijn is sinds september 2002 notaris in de Wieringermeer. Ze biedt met haar notariskantoor alle notariële diensten aan. Daarnaast is ze sinds eind 2006 ook werkzaam als mediator en scheidingsbemiddelaar.

Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling.

Of registreer u om te kunnen reageren.