Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Sherpa-cliënten gaan inpakken

Sherpa en Tomingroep gaan een samenwerking aan om mensen met een beperking te integreren in de reguliere arbeidsmarkt.
Sherpa
Sherpa

Gisteren is een groep cliënten gestart in hun nieuwe baan op de afdeling Verpakken bij de Tomingroep.

Sherpa

De zeven cliënten van Sherpa's arbeidstrainingcentrum werken onder begeleiding van hun eigen Sherpa-begeleider. Zorginstelling Sherpa ondersteunt mensen met een beperking in de regio Gooi & Vechtstreek, Eemland en Utrecht-West. Tomingroep is een sociale ondernemer in Hilversum. Voor de cliënten van Sherpa betekent dit dat ze dichterbij hun woonplaats kunnen werken. De Tomingroep maakt op deze manier kennis met een nieuwe doelgroep en werkwijze.

Of registreer u om te kunnen reageren.