Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ton Rombouts nieuwe voorzitter SKGZ

Ton Rombouts wordt per 1 april de nieuwe voorzitter van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Rombouts volgt Frank Houben op die van 2006 tot april 2015 voorzitter was van de SKGZ.
Ton Rombouts, burgemeester van Den Bosch

Rombouts is sinds 1996 burgemeester van Den Bosch. De directeur van de SKGZ, Kees van Kranenburg, over de benoeming: 'Met de toetreding van Rombouts is het bestuur verrijkt met een grote bestuurlijke ervaring, die we dreigden te verliezen met het vertrek van Houben.'

SKGZ

De SKGZ is de door het Ministerie van Financien erkende geschilleninstantie op het gebied van ziektekostenverzekeringen. Naast de Geschillencommissie Zorgverzekeringen maakt de Ombudsman Zorgverzekeringen onderdeel uit van de SKGZ. De SKGZ, opgericht in 2006, behandelt zo'n 3.500 dossiers per jaar.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.