Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bestuurder Terleth verlaat Adelante

Na twee jaar vertrekt Carrol Terleth alweer bij revalidatieinstelling Adelante in Hoensbroek. Terleth heeft de raad van toezicht laten weten dat hij vertrekt ‘om hem moverende redenen’.
Terleth.Carrol.foto Adelante.jpg
foto: Adelante

Medische portefeuille
De raad van toezicht betreurt zijn vertrek maar stemt er wel mee in. De bestuurder wil zijn dienstverband beëindigen op 1 mei 2016. Hij had de medische portefeuille onder zijn beheer. Terleth was sinds 1 april 2014 bestuurder bij Adelante. Van 2009 tot 1 april 2014 was hij medisch directeur van revalidatiecentrum Roessingh in Enschede. Daarvoor vervulde hij diverse directiefuncties binnen zorginstellingen.

Of registreer u om te kunnen reageren.