Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe toezichthouders Novadic-Kentron

De Brabantse instelling voor verslavingszorg benoemt twee nieuwe toezichthouders.
Natasja Baroch. Zuidwester.jpg

Dat meldt de instelling. 

Raad van toezicht
De leden, Natasja Baroch en Rob van Damme, zijn al aangetreden. Registeraccountant Baroch is bestuurder bij de Stichting Zuidwester te Middelharnis en heeft als nevenfunctie zitting in de raad van toezicht van Stichting Volckaert en Stichting Huisvesting Bejaarden Oosterhout. Van Damme is zelfstandig adviseur bij Bakenberg Consult en heeft daarvoor onder andere gewerkt als directeur Kwaliteit en Innovatie bij Coöperatie VGZ en als directeur van Diabetesvereniging Nederland. Hij werkt ook als huisarts. 

 

Novadic-Kentron
Novadic-Kentron is een netwerk voor verslavingszorg in Brabant. De instelling biedt behandeling en ondersteuning aan ruim 9.000 cliënten. Dat gebeurt in klinieken, in penitentiaire inrichtingen, bij huisartsen en online. 

Foto

Of registreer u om te kunnen reageren.