Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Gerrit-Jan Vos nieuwe bestuurder ActiZ

Gerrit-Jan Vos is op 1 juli 2016 aangetreden als nieuw bestuurslid van ActiZ.
Gerrit-Jan-Vos_BestuurslidActiZ.jpg

'Een goede brancheorganisatie kan een bijdrage leveren aan een betere samenleving', reageert Vos op zijn nieuwe taak bij ActiZ. 'Het is belangrijk om in samenwerking met uiteenlopende stakeholders continu op zoek te zijn naar de best passende oplossingen voor een goede ouderenzorg en zorg voor jeugd.'

Marente
Vos is sinds 2014 voorzitter van de raad van bestuur van Marente, een ouderenzorgorganisatie in de Bollenstreek. Daarvoor was hij lid van de raad van bestuur van de MCA-Gemini Groep in Noord-Holland en bekleedde hij diverse bestuurlijke functies in de geestelijke gezondheidszorg.

 

Alie Zwart

eindredacteur Zorgvisie
Bekijk profiel

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.