AAG

AAG – Wij dragen de zorg

De zorg is elke dag afhankelijk van bedrijfsprocessen, van salarisadministratie tot huisvesting en van financiën tot afspraken over zorgprocessen. Hoe richt je die processen zo goed mogelijk in, en geef je alle data betekenis? Hoe geef je richting en ben je als organisatie in control over die processen?

Simpeler, sneller en menselijker
AAG is ervan overtuigd dat de kern ligt in de verbinding tussen mensen, processen en systemen. Wij bieden oplossingen die technologie verbinden aan de mensen die ermee werken, en omgekeerd.

Met ons outsourcingsconcept bijvoorbeeld. Een concept waarmee u geen uren meer hoeft te besteden aan financiële, cliënt-, personeels- en salarisadministratie. Maar iedere ochtend bij het opstarten in één overzicht ziet hoe uw organisatie ervoor staat. En met AAG Analytics, de innovatieve business intelligence oplossing waarmee alle relevante informatie die is opgeslagen in uw systemen écht betekenis krijgt. Of door HR-processen en workflows te optimaliseren of zorgregistratieve processen te versimpelen of te automatiseren.

Met onze expertises, rekenmodellen en kennis van processen zorgen we voor betrouwbare informatie, zodat zorgorganisaties meer inzicht hebben en vanuit bedrijfsvoering kunnen sturen, beheersen en beslissen op specialistische details en in samenhang.

Daarmee wordt het geheel simpeler, sneller en vooral menselijker. Het uiteindelijke doel is dat zorgmedewerkers met plezier werken en zo cliënten de zorg geven die ze nodig hebben.

Dat is wat wij doen. Inmiddels al meer dan een halve eeuw.