AAG, meer dan alleen oplossingen

Onze markt verandert in een hoog tempo. Niet alleen de financiering, digitalisering van HR-processen, ICT-oplossingen en adviesvragen, maar ook de managementstructuren, vastgoedconcepten en organisatieomvang. AAG loopt voorop door deze ontwikkelingen en de klantvraag te doorgronden en onze kennis daarover te delen. En dat blijven wij de komende jaren ook doen. Daarbij staan de belangen van onze klanten altijd centraal.

Maatwerk
Geen organisatie is hetzelfde. Daarom is onze dienstverlening altijd maatwerk. Of u nu tijdelijke ondersteuning nodig heeft van een van onze professionals of uw complete administratie aan ons wilt uitbesteden: wij zorgen ervoor dat onze oplossingen altijd afgestemd zijn op uw situatie.

Onze professionals ondersteunen zorgorganisaties op het gebied van:

•          Vastgoed & Huisvesting
•          Facility management & Hospitality
•          Personeel & Salaris
•          Bedrijfsvoering & Financiën
•          Zorg- & Registratieve processen

Daarnaast bieden wij organisaties diverse praktische rekenmodellen aan die de efficiency bevorderen. Dankzij de kennis en expertise van onze professionals kunnen zorgorganisaties zich volledig richten op hun core business: het verlenen van kwalitatief goede zorg.

Opleidingen en workshops
Wij delen graag onze kennis. Dit doen we door middel van (incompany) opleidingen en trainingen. Naast verschillende opleidingen geven onze professionals ook regelmatig workshops en demonstraties om u op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen in de branche, uw geheugen op te frissen of om handige tips te delen.

Waarmee kunnen we u helpen?
Heeft u tijdelijk extra ondersteuning nodig? Wilt u uw personeels-, salaris- of financiële administratie uitbesteden? Of wilt u advies over vastgoed, facilitaire processen of business intelligence? Wij gaan graag met u in gesprek. We bespreken vrijblijvend uw vraagstukken en gaan op zoek naar méér dan een oplossing.