Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Gezond eten: ziekenhuizen moeten het goede voorbeeld geven’

In februari 2015 begon ik als redacteur bij Skipr. Zorgvisie was toen nog de grote concurrent. Inmiddels maken we al enige jaren met één redactie deze twee toptitels. Nog altijd schrijf ik met veel interesse over de organisatie van de Nederlandse gezondheidszorg, van vastgoed en finance tot de belangen van patiënten en zorgmedewerkers. Sinds april 2021 ben ik adjunct-hoofdredacteur van Skipr en Zorgvisie.
Gezonde voeding is niet alleen goed voor het herstel van patiënten. Door het eten dichter bij huis en seizoensgebonden in te kopen, kunnen ziekenhuizen verduurzamen en besparen op de kosten. ‘Gezonde voeding is duurzaam, betaalbaar, maar bovenal ook heel lekker!’, benadrukt Charlotte Verhage, manager Foodservice en Hospitality van het Meander Medisch Centrum.
Preventie, nationaal preventieakkoord
Foto: AdobeStock

Het Meander maakt deel uit van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.