IN DE PRAKTIJK: Gert Siemons

Gert Siemons (68), oud-hoofdinspecteur Volksgezondheid, dacht dat hij nooit meer zou kunnen zeezeilen. Tweeëneenhalf jaar geleden werd de diagnose lymfeklierkanker gesteld.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Gert Siemons in een Australisch ziekenhuisbed.

De ziekte manifesteerde zich acuut toen hij op een vliegveld in Australië het bewustzijn verloor. Hij was daar met zijn vrouw om zijn dochter te bezoeken, die net was bevallen. Vlak voor zijn vliegreis terug naar Nederland verloor Siemons opnieuw het bewustzijn. ‘Als dat in het vliegtuig was gebeurd, zou ik er nu niet meer zijn. Mijn Hb was extreem laag en ik had nog maar de helft van mijn bloed. Ik ben in de ambulance weer bij mijn positieven gekomen. De artsen hebben me bloed gegeven en de bloeding in mijn maag gestopt. Ze ontdekten dat die voor driekwart

0
29

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.