Performation HOTflo

 

Biedt zorgaanbieders slimme oplossingen om grip te krijgen op processen

Performation HOTflo biedt zorgaanbieders slimme oplossingen om grip te krijgen op processen. Samen werken we aan een betere toekomst voor de patiënt. Wij doen dit met kennis en expertise, innovatieve technologieën en hart voor de zorg.

Hoe werkt het in de praktijk?

Uniforme, geïntegreerde informatievoorziening is essentieel voor het effectief aansturen van een organisatie. Of het nu gaat om strategische besluitvorming, tactische planning of operationele sturing. Met onze Datagateway verzamelen we data uit verschillende bronsystemen en sturen die door naar ons Datawarehouse en de andere producten van Performation. Voor betere patiëntenzorg is het cruciaal om de enorme hoeveelheid data die in het ziekenhuis aanwezig is te benutten. De Datagateway van Performation biedt de infrastructuur om dit te kunnen realiseren. Door de geautomatiseerde ontsluiting van data zijn we in staat om gegevens gestructureerd en uniform te verwerken.

We bieden een uitgebreide suite met gestandaardiseerde tools. Maak gebruik van de kracht van real-time sturing en creëer ziekenhuisbreed de meest optimale afstemming tussen financiën, kwaliteit, capaciteit en het patiëntenproces. Bouw onbeperkt scenario’s, simuleer nieuwe situaties of laat de tools het optimum genereren. Met de oplossingen en producten van Performation krijgen ziekenhuizen grip op hun processen.

De rol van onze consultants

De consultants van Performation helpen zorgorganisaties om met de producten inzichten te genereren uit data waardoor u betere beslissingen kunt nemen en slimmer kan werken. Met behulp van geavanceerde technieken als data-, tekst- en process mining, forecasting, predictive modelling en simulaties worden oorzaken en oplossingen zichtbaar. We geven gericht adviezen voor verbetering.

Onze consultants helpen u om processen te optimaliseren en zorgen via intensieve begeleiding en training dat veranderingen duurzaam worden geborgd.

Contactgegevens:
Sweelincklaan 1
3723 JA Bilthoven
+31302333872