Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgvisie ict magazine

Een overzicht van de verschenen edities van Zorgvisie ict magazine. Bekijk de inhoudsopgave en bijlagen van het magazine.

Zorgvisie ict magazine

 • Cover ICT005-2016

  Zorgvisie ict magazine, oktober 2016

  Lucien Engelen, de gedreven plannenmaker van het REshape Center: 'De beren op de weg, die komen later wel.'

 • Cover-zvict-004_2016

  Zorgvisie ict magazine, augustus 2016

  Security officers over datalekken voorkomen en Guido Zonneveld, CIO van het JBZ over disruptive change.

 • Cover-ICT003

  Zorgvisie ict magazine, juni 2016

  Het juninummer van Zorgvisie ict magazine is verschenen. Met verhalen over onder andere de digitalisering van de langdurige zorg, het Innovation Center, OZOVerbindzorg, een zelfscore-app in een forensische kliniek en het jaarlijkse epd-overzicht.

 • Cover-ICT002_450

  Zorgvisie ict magazine, april 2016

  In Zorgvisie ict magazine, nr. 2, onder meer een artikel over de plannen van De Nieuwe GGZ om e-communities in te richten, het succesvolle patiëntenportaal van het UMC Utrecht, en de Europese programma's om ict-producten voor ouderen te ontwikkelen.

  2
 • Cover_online450

  Zorgvisie ict magazine, februari 2016

  In Zorgvisie ict magazine onder meer een dubbele 'big bang' van fusie en epd-implementatie, zorgtechniek leasen en meervoudige steun voor innovatieve start-ups.

 • Cover ZV ict magazine nr 6

  Zorgvisie ict magazine, december 2015

  In Zorgvisie ict magazine nr. 6 een interview met Marlies Schijven. Zij werkt bij het AMC aan Serious Gaming, Simulation en Applied Mobile Healthcare. Verder aandacht voor het epd in een ggz-instelling, de nieuwe masteropleiding Digitale Innovatie in Zorg & Welzijn en gedrag voorspellen met big data.

 • Zorgvisie ict magazine, september 2015

  Zorgvisie ict magazine, september 2015

  In het septembernummer een interview met Tie Tjee, bestuurder van IHE Nederland en artikelen over onder andere implementatie, domotica en online hulpverlening.

 • Zorgvisie ict magazine, mei 2015

  Zorgvisie ict magazine, mei 2015

  In het meinummer een interview met Niels Chavannes, de kersverse hoogleraar huisartsgeneeskunde met als focus e-healthtoepassingen bij diseasemanagement.

 • Zorgvisie ict magazine, maart 2015

  Zorgvisie ict magazine, maart 2015

  In het maartnummer aandacht voor zelfmanagement, online fitness, design en technologie, een nieuw ecd-overzicht en een interview met bijzonder hoogleraar Telemedicine Leonard Witkamp.

 • Zorgvisie ict magazine, februari 2015

  Zorgvisie ict magazine, februari 2015

  Het eerste nummer van 2015 brengt verhalen over e-health, zorgportalen en CRM. Verder een interview met Jeroen Tas, CEO bij Philips Informatics.

 • Zorgvisie ict magazine, december 2014

  Zorgvisie ict magazine, december 2014

  In het decembernummer een overzicht van de zis/epd-markt in de ggz. Een interview met René Penning de Vries van EZ over e-health. Verder artikelen over de maximale gebruiksduur van hardware, het landelijk epd, HIMMS Stage 6 en informatiestrategie.

 • Zorgvisie ict magazine, oktober 2014

  Zorgvisie ict magazine, oktober 2014

  In het oktobernummer aandacht voor de ERP-markt, slimme pleisters en de patiënt als wetenschapsinstrument. Hoogleraar robotica Vanessa Evers vertelt hoe we zorgrobots effectief kunnen inzetten.

 • Zorgvisie ict magazine, augustus 2014

  Zorgvisie ict magazine, augustus 2014

  In Zorgvisie ict magazine van augustus 2014 een verhaal over e-healthplatform Quli, een interview met onderzoeker Masi Mohammadi over de succesvolle inzet van domotica en artikelen over onder andere innovatie, kwaliteit van leven, ecd-implementaties.