Adverteren

Zorgvisie biedt zorgmanagers en -bestuurders iedere dag actuele ontwikkelingen, achtergronden en analyses over beleid en bestuur in de gezondheidszorg. Dit doen we door de dagelijkse nieuwsbrief, twaalf magazines en vele congressen per jaar.

Wilt u via het platform Zorgvisie zorgmanagers en -bestuurders bereiken?
Onze media-adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste combinatie van de media-instrumenten, frequentie, timing en boodschap om uw campagnedoelstelling te behalen.

NIEUW: Vergroot uw bereik met video
Geef ons een onderwerp en wij maken een sterk programma. Ontzorgd van A tot Z.
Of het nu gaat om het communiceren met bestuurders, het opleiden en trainen van werknemers of het verspreiden van productinformatie. Wij helpen graag met het ontwikkelen van een strategie om video in te zetten. Vanaf het concept tot uitvoering en oplevering.
Meer informatie

Marike Cloosterman, accountmanager print, online en events
E-mail: marike.cloosterman@bsl.nl
Telefoon: 06 – 51 33 15 17
Klik hier voor meer informatie over adverteren bij Zorgvisie

Joris Kranenburg, specialist in arbeidsmarktcommunicatie 
E-mail: joris.kranenburg@bsl.nl
Telefoon: 030 – 638 3956
Klik hier voor meer informatie over arbeidsmarktcommunicatie

Zorgvisie, een krachtig merk van Bohn Stafleu van Loghum
Bohn Stafleu van Loghum bereikt als mediabedrijf nagenoeg alle specialismen in de zorg. Zorgvisie is een van onze titels waarmee we op dagelijkse basis zorgprofessionals voorzien van vakinformatie en nieuws uit de sector. Benieuwd naar andere doelgroepen die wij voor u kunnen bereiken? Kijk dan eens op de website van Bohn Stafleu van Loghum, hier vindt u alle doelgroepen die wij voor u kunnen bereiken, advertentie mogelijkheden en best practices.