Home Partnernieuws

Partnernieuws

Voorkom baanonzekerheid en houd je werknemers vitaal

Reorganisaties in de zorg kun je niet voorkomen. Wel kun je zorgen dat dit niet ten koste gaat van duurzame inzetbaarheid. Door snel duidelijkheid te bieden en te investeren in employability. Dat zegt Tinka van Vuuren. Zij is senior consultant bij Loyalis én bijzonder hoogleraar Strategisch Human Resource Management aan de Open Universiteit, gepromoveerd op baanonzekerheid en de gevolgen daarvan.

Alle stappen zetten voor uitkomstgerichte en waardegedreven zorg

0
628
Hebben we nu het antwoord op deze vragen? Mijn voorzichtige conclusie; we zijn een heel eind. Ik concludeer ook dat je voor de beste zorg, gebaseerd op uitkomsten, afgezet tegen de kosten daadwerkelijk de...

Ziekenhuiszorg verandert sterk voor patiënten én medewerkers

0
1835
Minder en kleinere ziekenhuizen, veel meer concurrentie en personeel dat minstens 20% buiten het ziekenhuis werkt, zo blijkt uit onderzoek door adviesbureau Morgens naar de ziekenhuiszorg over 10 jaar. Download de uitkomsten van het onderzoek naar het ziekenhuis van morgen en ga aan de slag!

Kwaliteit als medicijn

0
428
Besparen op zorgkosten kan door de kwaliteit te verbeteren. Strategy& nodigt zorgverleners uit om initiatieven in te brengen die onnodige en vermijdbare zorg voorkomen.