Podcast Voorzorg

De podcast over de gezondheidszorg in Nederland, gemaakt door de redactie van Skipr en Zorgvisie. In Voorzorg vragen redacteuren zorgbestuurders en beslissers in de zorg naar wat hen bezighoudt, naar bestuurlijke dilemma’s en meer. Abonneer u op Voorzorg in uw favoriete podcast-app. Het zou fijn zijn als u een beoordeling achterlaat.

Vind Voorzorg op onder andere Soundcloud, Apple Podcasts, Spotify of een andere podcast-app.

 


Voorzorg 04: Maarten van Rixtel

Maarten van Rixtel, bestuursvoorzitter van vvt-instelling Sensire, vertelt over zijn ervaring met het coronavirus. Heeft de vvt-sector zich te bescheiden opgesteld? Wat heeft hij als bestuurder gedaan tijdens de crisis? En wat kunnen we leren van de ervaring die tijdens deze roerige periode is opgedaan? 


Voorzorg 03: Ernst Kuipers

Wat moet er anders bij een eventuele tweede coronagolf? Welke prioriteiten moeten worden gesteld door bestuurders en medici? Ernst Kuipers blikt terug op de eerste piek in de coronacrisis én hij kijkt vooruit.


Voorzorg 02: Piet Batenburg

In de tweede aflevering van Voorzorg blikt Piet Batenburg, bestuursvoorzitter van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, terug op de coronacrisis. En wat betekent de moeizame afwikkeling van de coronakosten voor de toekomst van ons zorgstelsel?


Voorzorg 01: David Jongen

In deze eerste aflevering van Voorzorg kunt u luisteren naar een interview met David Jongen, bestuursvoorzitter van ziekenhuis Zuyderland. Hij blikt terug op de crisis die werd veroorzaakt door de uitbraak van het coronavirus, waar David Jongen zelf ook besmet mee raakte.