Bekendmaking Zorgmanager van het Jaar

Zorgmanagement Van Het Jaar 700x350

Ook dit jaar kiest een jury weer de Zorgmanager van het Jaar, een zorgbestuurder die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden door een bijzondere prestatie. Tijdens een feestelijke netwerkbijeenkomst bij IBO Business School in Leusden presenteren de drie genomineerden zichzelf. Na een kort intermezzo met spreker Michael van Praag maakt juryvoorzitter André Rouvoet de winnaar bekend en overhandigt hoofdredacteur Eric Bassant de Zorgvisie Excellence Trofee. Gertrude van den Brink van Middin, Mark van Houdenhoven van de Sint Maartenskliniek en Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis maken alledrie terecht een kans, maar slechts een van hen gaat met de trofee naar huis.

Nota bene: Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor deze bijeenkomst op 19 april om 15.30 uur bij IBO in Leusden, omdat het maximumaantal aanwezigen is bereikt. Heeft u vragen hierover, mail dan de redactie.

Programma Zorgmanager van het Jaar

15.30 uur   Inloop
16.00 uur   Introductie door Eric Bassant, hoofdredacteur
16.10 uur   Presentatie genomineerde 1
16.30 uur   Presentatie genomineerde 2
16.50 uur   Presentatie genomineerde 3
17.10 uur   Michael van Praag over ‘Het hoofd koel houden in crisissituaties’
17.50 uur   Juryvoorzitter André Rouvoet maakt de winnaar bekend
18.00 uur   Prijsuitreiking Zorgmanager van het Jaar
18.15 uur   Netwerkborrel
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Michael van Praag

Michael van Praag weet veel van leiderschap in allerlei omstandigheden. Hij is een ervaren sportbestuurder met meer dan veertien jaar ervaring als voorzitter van Ajax. Daarnaast is hij sinds 2008 bondsvoorzitter van de KNVB en sinds 2009 lid van het uitvoerend comité van de UEFA.

Hij is aangesloten bij Rainmengroup, een advies- en interimbureau dat is gespecialiseerd in verandermanagement. Daarnaast heeft hij een theaterproductiebedrijf.

Primaire doelgroep

Raad van bestuur, raad van toezicht, directie, hoger management, bestuurders MSB, voorzitters en directie brancheorganisaties en voorzitters medezeggenschapsraden.

Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op een eventuele plaatsvervanger. Twijfelt u of u tot de primaire doelgroep voor het congres behoort, mail dan gerust naar eric.bassant@bsl.nl

Contact

Voor inlichtingen over de bijeenkomst kunt u terecht bij redactieassistent Marjoleine Gijsen 030 638 38 43, mail: marjoleine.gijsen@bsl.nl

Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 638 3638 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl

Klantenservice (aanmelding)
T: (030) – 638 3638
E: aanmelder@bsl.nl

Annuleren
Annulering graag schriftelijk aan ons te melden.