Home Loyalis, uw partner voor Inkomen & Arbeidsvermogen

Loyalis, uw partner voor Inkomen & Arbeidsvermogen

Samen werken aan gezonde én betaalbare zorg

De kwaliteit van de zorg moet omhoog en de kosten moeten omlaag. De hogere werkdruk en de administratieve lasten vragen nóg meer inspanning van uw medewerkers. Dat merkt u aan het stijgende ziekteverzuim. Extra belangrijk dat u goed zorgt voor de mensen die zelf druk zijn met zorgen voor anderen. Van het begin tot het einde van hun loopbaan, in elke fase van hun werkende leven. Zodat ze optimaal inzetbaar blijven én zorgeloos, wetende dat er een financieel vangnet is als het nodig is. Met de basis op orde, is de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd en krijgen patiënten en cliënten de aandacht die ze verdienen. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Wat is daarvoor nodig? Wij kunnen u helpen. Met financiële oplossingen én ondersteuning bij preventie en re-integratie.

Een stevig vangnet

Vanzelfsprekend zorgen wij als deskundige inkomensverzekeraar ervoor dat het inkomen van uw medewerkers goed is beschermd bij arbeidsongeschiktheid. Door onze jarenlange relatie met de Universitaire Medische Centra van Nederland kennen wij de uitdagingen in de zorgsector door en door. We hebben een schat aan kennis van sociale regelingen. Wij weten wat er wel en níet is geregeld door de overheid, het pensioenfonds en via de cao. Dit stelt ons in staat oplossingen op maat te ontwikkelen. Zo verzekert u alleen wat écht nodig is om financieel gezond te blijven.

Meer dan een verzekeraar

Maar wij zijn meer dan een verzekeraar en zetten altijd een stap extra. Zo begrijpen wij dat de impact van arbeidsongeschiktheid enorm is. Onze specialisten komen bijvoorbeeld op huisbezoek bij een zieke medewerker om vragen te beantwoorden, financiële scenario’s door te nemen en te helpen bij het aanvragen van de arbeidsongeschiktheidsuitkering. Dat neemt veel stress weg.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk voorkomt u liever dat een medewerker langdurig uitvalt. Dat is voor iedereen beter. Daarom zijn wij er ook vóórdat het misgaat. Maar preventie écht goed aanpakken is een flinke klus. En vooral een klus op maat. De kans van slagen is immers het grootst als uw aanpak aansluit op de persoonlijke behoeften van uw medewerker. Wij hebben de juiste expertise in huis om u hierbij te helpen. Door te investeren in de vitaliteit van uw mensen, als ook in hun kennis, werkbalans en -omgeving, blijven ze tevreden en duurzaam inzetbaar.

Samen sterk de toekomst in

Wij staan graag aan uw zijde als uw partner op het gebied van Inkomen & Arbeidsvermogen. U kunt op ons rekenen als uw Expert én Adviseur voor:

  • het afdekken van financiële risico’s bij arbeidsongeschiktheid
  • schadelastbeheersing waardoor uw premie laag blijft
  • optimalisering van uw cao en verzuimbeleid
  • hulp en advies bij preventie, administratie en re-integratie
  • trainingen om medewerkers vakbekwaam, gemotiveerd en vitaal te houden
  • actuele en specialistische kennis over sociale en inkomenszekerheid
  • onderzoeken op maat en persoonlijk advies

Uw behoeften en vragen zijn ons uitgangspunt. We kijken naar de korte én lange termijn en zorgen voor een grondige aanpak. Bij voorkeur samen met u en altijd met persoonlijke aandacht. Zo gaat u met uw medewerkers sterk de toekomst in. Met een stevige financiële basis in de vorm van een WGA-ERD-regeling voor u en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor uw medewerkers. Waarbij ook de dekking Beroepsarbeidsongeschiktheid voor medische specialisten en arts-assistenten mogelijk is.

www.loyalis.nl/partnerindezorg

Nieuwsbrief Abonneren