Home Partnerpagina Performation

In jouw zorgorganisatie draait alles om de beste zorg voor patiënten.

Performation ondersteunt in de effectiviteit van jouw organisatie, met behulp van slimme software, data-analyses en deskundig advies. We hebben voor elk focusgebied een oplossing, gebaseerd op één databron als stabiele kracht. Met name op het gebied van capaciteitsmanagement, financiën, zorgregistratie en managementinformatie zijn we expert.

MedWeb BV, een internetbedrijf voor artsen, is in 2022 aangesloten bij Performation. Het voornaamste product is MedSpace, een innovatief online rooster-applicatie voor medisch specialisten.

Interactive Studios, leverancier van de platformen Patient Journey App en OnlinePROMS is op 31 mei 2023 aangesloten bij Performation. Patient Journey App is de slimme combinatie van thuismonitoring, persoonlijke educatie én virtuele communicatie. OnlinePROMS is de complete oplossing om de patiëntervaring te meten rondom het zorgproces en vanuit daaruit zo mogelijk te optimaliseren.

Continu werken we aan verbeteringen om de besturing binnen zorgorganisaties nog efficiënter te maken. Daarbij zijn innovatie, optimalisatie en doelmatigheid onze drijfveren. Wij optimaliseren zo de bedrijfsvoering van jouw zorginstelling, zodat jij je kunt richten op de patiënten.

Samen voor de beste zorg.

Nieuwsbrief Abonneren