Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie congres Zorginkoop

Patrick Bauduin
Op 31 oktober 2012 vindt het Zorgvisiecongres over Zorginkoop plaats in Ede. De presentaties van deze dag worden op deze pagina gepubliceerd na het congres.
Zorgvisie congres Zorginkoop

Achtergrond

Zorgleveranciers staan onder grote druk om zorg aan te bieden tegen minder kosten. Bovendien moeten ze meer kwaliteit leveren. Tot voor kort betaalden zorgverzekeraars alle behandelingen, maar in 2012 is dat anders. Zorgverzekeraars pakken hun inkooprol met verve op. Verzekeraars zijn gestopt met bevoorschotting. Dat gaan ze pas weer doen als er een contract is. Daar komt bij dat verzekeraars alleen nog goede kwaliteit van zorg gaan inkopen. En tegen minder kosten. Er hangt daarom ontzettend veel af van de zorginkoop onderhandelingen.

Presentaties

De presentaties van deze dag worden op deze pagina gepubliceerd zodra ze beschikbaar worden gesteld door de sprekers. Houd deze website in de gaten voor aanvullingen en updates.

Lucy Kok

Eeke van der Veen

Anja Hommel, Karin Boudewijns en Jan Coolen

Fredo Schotanus

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.