Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie-evenement Dag van de Zorginkoop uitgesteld; Masterclass Breinwijs gaat vooralsnog door

Eindredacteur / Nieuwscoördinator
De grote evenementen die deze maand worden georganiseerd door uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, waar Zorgvisie onder valt, worden uitgesteld vanwege het corona-virus. Dat betekent dat de Dag van de Zorginkoop 2020, dat op 18 maart zou plaatsvinden, is verplaatst naar september. Masterclass Breinwijs gaat vanwege haar kleinschaligheid vooralsnog wel door op 20 maart. Inschrijven voor congressen die gepland zijn na 31 maart blijft mogelijk.
Dag Vd Zorginkoop 2020 Zv

‘We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Om deze reden zullen onze congressen met meer dan 100 deelnemers in deze periode verplaatst worden naar een later moment dit jaar’, meldt Michael Dam, Marketing Manager bij Bohn Stafleu van Loghum.

Dag van de Zorginkoop 2020

De maatregelen hebben gevolgen voor de Dag van de Zorginkoop 2020 van 18 maart. Dat evenement wordt verplaatst naar 30 september 2020. Alle deelnemers zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. Op het congres spreken onder andere Georgette Fijneman: directievoorzitter Zilveren Kruis, Erik van Raaij: hoogleraar Inkoopmanagement in de Zorg Erasmus Universiteit Rotterdam, Peter Langenbach: bestuursvoorzitter Maasstad Ziekenhuis en Wim Groot, hoogleraar gezondheidseconomie Universiteit Maastricht.

Masterclass Breinwijs

Na zorgvuldig overleg met alle betrokkenen is besloten de masterclasses en andere kleinschalige bijeenkomsten vooralsnog te laten doorgaan, zij het met de nodige maatregelen. Dit geldt ook voor Zorgvisie-evenement: Masterclass Breinwijs, die op vrijdag 20 maart plaatsvindt. De masterclass heeft minder dan 100 deelnemers. Er worden de nodige maatregelen getroffen, deelnemers zijn hierover geïnformeerd. Er worden geen nieuwe deelnemers meer toegelaten.

De maatregelen die worden getroffen bij de evenementen die doorgang vinden deze maand, hebben onder andere betrekking op hygiëne. Er zullen extra zeep- en desinfectiepunten worden geplaatst, en de locaties is gevraagd extra schoon te maken. Daarnaast geldt voor iedereen die de congressen bezoekt de adviezen van het RIVM in acht te nemen zoals in de infographic onder aan dit bericht te zien is.

Momenteel wordt gekeken naar andere opties. Bohn Stafleu van Loghum brengt deelnemers de komende tijd per evenement persoonlijk op de hoogte over eventuele verplaatsing van een evenement. Op de congrespagina van Zorgvisie is per evenement te zien of deze doorgaat of naar een latere datum verschoven is.

Annuleringsvoorwaarden

Bohn Stafleu van Loghum meldt verder dat de annuleringsvoorwaarden tijdelijk zijn versoepeld om deelnemers maximaal de gelegenheid te geven om de inschrijving te heroverwegen of in te trekken, zonder dat dit tot extra kosten voor de deelnemer leidt. Deelnemers kunnen tot één week voor een evenement kosteloos omboeken naar een ander congres. ‘Mochten wij genoodzaakt zijn om één van onze congressen te annuleren, dan plannen we een nieuwe datum later dit jaar en is het mogelijk om dan alsnog deel te nemen. De programma’s blijven zoveel mogelijk identiek aan het initieel geplande congres en we streven er naar zo veel mogelijk dezelfde sprekers te boeken. Mocht de nieuwe datum niet passen, dan is het voor deze congressen mogelijk tot een week voor het evenement kosteloos om te boeken naar een ander evenement.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.