Home | Programma | Sprekers | Voor wie?Locatie | Inschrijven 


Datum en locatie 
17 en 18 januari 2018 | Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. 

De masterclass bestaat uit twee bijeenkomsten op woensdag 17 en donderdag 18 januari en vindt plaats op Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. De masterclass start op de eerste dag om 9.00 uur en eindigt op dag twee rond 17.00 uur. De masterclass is inclusief hotelovernachting en drie gangen diner.


Deelname tarief masterclass
€ 2.195,- per persoon (excl.btw).

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Zorgvisie Academy. 

Hotelovernachting
Deze masterclass is inclusief één overnachting en ontbijt. Tijdens het programma wordt tijd vrijgemaakt om in te checken in het hotel van Nyenrode. Het ontbijt is vanaf zeven uur. Het programma start op dag twee om negen uur. 

Aanmelden
Aanmelden kan gemakkelijk via het aanmeldformulier. Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 - 6 38 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl.
Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Nicole Rekkers via 030 - 638 39 49 of nicole.rekkers@bsl.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door Afnemer dient schriftelijk te geschieden. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de opleidingsdatum, wordt een bedrag van € 50,00 wegens administratiekosten aan Afnemer in rekening gebracht. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 750,- (excl. BTW per persoon bedragen de administratiekosten € 250. De administratiekosten bedragen € 35,00 indien de kosten van de betreffende opleiding, cursus, workshop of training minder dan € 100,00 bedragen. In geval van annulering binnen 4 weken voor de opleidingsdatum wordt het volledig verschuldigde bedrag aan Afnemer in rekening gebracht. De betreffende deelnemer kan zich in dat geval wel laten vervangen door een ander.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Uw gegevens worden, inzake het programma waar u zich voor aanmeld, gedeeld met Nyenrode Business Universiteit. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.