Kies het Zorgvisie abonnement dat bij u past!

Zorgvisie tech abonnement

Zorgvisie tech is van doorslaggevend strategisch belang voor alle zorgorganisaties. Zorgtechnologie, e-health, robotica en artificial intelligence zijn niet meer weg te denken uit de zorg. Werkprocessen verlopen sneller, eigen regie door de patiënt wordt de standaard, en dankzij big data zijn ziektes eerder op te sporen.

Elk kwartaal presenteert Zorgvisie tech magazine innovatieve cases, trends, marktcijfers, onderzoeken en interviews met koplopers.

Wekelijks krijgt u de ook Zorgvisie tech nieuwsbrief, waarvoor u zich ook kan inschrijven zonder Zorgvisie abonnement.

Studenten lezen Zorgvisie compleet met 50% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Deze korting is alleen geldig voor het Zorgvisie compleet abonnement.

Zorgvisie ontvangen binnen uw instelling?

Wij bieden organisaties diverse mogelijkheden om directies, managers en bestuurders van nieuws, achtergronden, opinie, verdieping, events en nascholing te voorzien. Wij komen graag bij u langs om meer te horen over uw wensen om er achter te komen hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Wilt u voor meerdere personen binnen uw instelling, uw gehele bestuur of raad van toezicht een abonnement afsluiten op Zorgvisie? Dat kan! Vanaf 6 personen of meer hebben wij een aantrekkelijke staffel op de reguliere abonnementsprijs. U kunt er als organisatie ook voor kiezen om een aantal magazines aan te schaffen en de gehele organisatie te voorzien van volledige online toegang waardoor alle premium content, altijd en overal, op Zorgvisie.nl beschikbaar is.

Neem contact op met:

Jacqueline Reuling-Ebbenhorst, 030 6383834
Jacqueline.ebbenhorst@bsl.nl

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al uw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Tel: 030 – 638 3736
E-mail: klantenservice@bsl.nl

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van Zorgvisie hebben we hierboven voor u op een rij gezet. Als u het gewenste abonnement hebt gevonden gaat u via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kunt u gemakkelijk uw Zorgvisie abonnement naar keuze afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat u het abonnement uit hoofde van uw beroep afsluit.

Zorgvisie, voor management en beleid in de zorg

Zorgvisie geeft u iedere dag een scherpe selectie van achtergronden, rapporten en analyses in de gezondheidszorg. Wij zoeken de verdieping en informeren u over oplossingen die de zorg beter maken. Met elk Zorgvisie abonnement krijgt u toegang tot onze premium artikelen. Daarnaast geeft Zorgvisie magazine u toegang tot spraakmakende interviews, best practices, achtergrondverhalen, analyses en thema-artikelen. Zo blijft u op de hoogte en laat u zich inspireren.