Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

AMC lanceert navigatie-app voor bezoekers

Mark van Dorresteijn
Het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) heeft meer dan 60 kilometer aan gangen. Om de weg makkelijker te vinden, introduceert het AMC de app: AMC Navigatie.
AMC lanceert navigatie-app voor bezoekers

Met de nieuwe app kunnen bezoekers eenvoudig hun route uitstippelen naar de locatie van hun afspraak. Via foto’s zien ze of ze links, rechts of rechtdoor moeten. De route instellen is mogelijk via gemakkelijk doorzoekbare lijsten van centrale locaties, poli’s, afdelingen en voorzieningen. In een later stadium ontvangen patiënten in hun uitnodigingsbrief een QR-code. Met het scannen van deze code kunnen zij de gegevens van hun arts, de locatie en datum van afspraken, en de route in één keer opslaan. Geïnteresseerden kunnen in de app ook het laatste AMC-nieuws volgen.

Navigatie naar en ín het ziekenhuis

Stap voor stap wordt de gebruiker geleid naar de plek van bestemming: vanaf de huisdeur – via integratie met NS Reisplanner, 9292, Google Maps, Navigon of TomTom voor zover ze reeds zijn geïnstalleerd – en ín het ziekenhuis door de bewegwijzering via foto’s van praktisch alle plekken in het complex. Doordat er in het ziekenhuis Wi-Fi is, kunnen de (route)gegevens bijna overal ter plekke worden bijgewerkt. Ook is het mogelijk om de route van tevoren al te laden, zodat de app deels ook offline is te gebruiken. Voor het ontsluiten van de routegegevens is een database gemaakt met meer dan 1300 locatiefoto’s. De ontwikkeling en technische implementatie werd verzorgd door M2Mobi.

iTunes & Google Play

De app AMC Navigatie is gratis verkrijgbaar via iTunes en Google Play.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.