Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Eigenwaarde door gewoon te mogen doen

Dagelijks zie ik in mijn organisatie hoeveel eigenwaarde die verstandelijk beperkte dove jongeman krijgt door iedere dag de gangen door te gaan om onze papierbakken te legen. Ik zie hoeveel eigenwaarde die dove, autistische jonge vrouw krijgt als zij haar schilderijen in onze kantoren ziet hangen en zij regelmatig een expositie mag houden. Ook zie ik hoeveel eigenwaarde die dove jongeman heeft die net met een diploma van school is gegaan en een leerwerktraject bij een schildersbedrijf aangeboden heeft gekregen.
Eigenwaarde door gewoon te mogen doen

Er is veel ophef ontstaan over

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Geachte mevrouw Conradi,
   Dankuwel voor uw positieve reactie.
   Helaas is Bas van den Dungen verhinderd op 23 april. Evengoed veel succes gewenst met uw mooie initiatief, vriendelijke groet,
   Heleen van Andel, namens Koninklijke Kentalis

  3. Geachte heer van den Dungen,
   Wat een mooi artikel! Uw mening draagt bij aan meedoen voor mensen met een beperking. In dat verband organiseer ik (natuurlijk niet ik alleen, maar met vele goede betrokken mensen) een werkconferentie op 23-4 over het VN Verdrag voor mensen met een beperking in het Provinciehuis in Den Bosch. Zou u zitting willen nemen in het panel op die dag? Ik realiseer met dat het kort dag is.. misschien is contact mogelijk?
   Gabie Conradi

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.