Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oppiepen Innoforte-zusters (8)

De zusters van Innoforte, de service-organisatie in de ‘wozoco’ waar mijn moeder woont, zorgen inmiddels goed voor haar. Maar het kan beter.

De zusters van Innoforte , de service-organisatie in de ‘wozoco’ waar mijn moeder woont, zorgen inmiddels goed voor haar. De aanvankelijke opmerking ‘dit niet erbij te kunnen hebben’, wuift zorgmanager Margreet Krikke een beetje weg. “Oudere mensen raken vaak in de war van zo’n val en zo’n operatie. Dit is geen verpleeg- of verzorgingshuis. Mensen wonen hier zelfstandig. Om zich te kunnen redden moeten ze wel een beetje mobiel zijn. Het gaat lichamelijk en geestelijk heel goed met uw moeder, dat is eerder uitzondering dan regel.”

Fijn om te horen. Hopelijk geldt dat laatste ook voor het gedoe om een goede rolstoel en een passend looprek te krijgen. En voor die zuster die op het punt stond om mijn moeder te helpen douchen toen ze werd opgepiept, om vervolgens niet meer terug te keren. Zonder enig bericht.

Door: Walter van Hulst

Reageer op deze bijdrage

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.